Valikko Sulje

Metalliteollisuuden
alihankinta

Metalli-teollisuuden
alihankinta

Arvostatko nopeutta, korkeaa laatua ja tarkkuutta metallitöissä? Meiltä löytyy koko palvelu näillä ominaisuuksilla! Rautatyö Krögerin yhteistyökumppanina pääset osalliseksi vuosikymmenten kokemuksen tuomasta toimitusvarmuudesta ja joustavasta yhteistyöstä.

Raudanluja kumppanisi metalliteollisuuden alihankinnassa

Rautatyö Kröger tekee alihankintana metallitöiden kokonaistoimituksia ja sopimusvalmistusta pääasiassa teollisuuden tarpeisiin, mutta myös monille muille toimialoille. Laaja osaamisemme metallialan töissä mahdollistaa alihankinnan myös todella vaativien töiden osalta.

Tyypillisimmillään metalliteollisuuden alihankintana tehtävä kokonaistoimituksemme on seuraavanlainen:

Laserleikkaus → särmäys → hitsaus → laserhitsaus → peittaus

Kokonaistoimituksiin voidaan tarvittaessa sisällyttää myös suunnittelu sekä kuljetuspalvelu. Palvelupakettimme on asiakkaalle helppo, nopea, varma ja joustava tapa hankkia tarvittavat metallityöt ns. yhdeltä luukulta.

Soita 050 569 9513 ja tiedustele alihankintapalvelujamme!

Teknologia

Parhaat teknologiset ratkaisut takaavat Rautatyö Krögerin tinkimättömän työn laadun. Moderni laitekantamme ja ensiluokkaiset tuotantotilat mahdollistavat kustannustehokkaat ja nopeat metallituotteiden alihankinnan toimitukset.

Laserleikkauslaitteisto

Bystronic ByStar Fiber 4020 on 6 kW suurtehokuituleikkuri, jonka leikkausala on 2 000 mm x 4 000 mm. Leikattavan levyn maksimipaksuudet: teräs 20 mm, RST / HST 30 mm, alumiini 30 mm, messinki 15 mm ja kupari 12 mm.

Särmäyspuristimet

Bystronic Beyeler 650 X 7200 ja Bystronic Xpert80 -särmäyspuristimista löytyy taivutusvoimaa 650 tonniin saakka ja taivutuspituus ulottuu 7 200 millimetriin. Käytössä on laaja valikoima särmäystyökaluja ja myös pienempien ja ohuempien kappaleiden särmäys on optimaalisen laitevalikoiman ansiosta nopeaa ja kustannustehokasta.

Laserhitsauslaitteisto

BALLIU LCF 15000 kykenee läpihitsaamaan 0,5 mm – 10 mm levyvahvuuksia ilman lisäainetta. Laitteisto mahdollistaa MIG/MAG-hitsauksen lisäksi myös hybridihitsauksen.

Laserhitsattavat materiaalit: haponkestävä, ruostumaton, duplex ja teräs.

Hitsauslaitteet

Perinteiset hitsaukset toteutetaan moderneilla TIG, MIG/MAG -hitsauslaitteilla.

Peittauslaitos

Rautatyö Krögerin peittauslaitos mahdollistaa ruostumattomien ja haponkestävien terästen allaspeittauksen 115 m3 peittausaltaassa. Peittauslaitoksessa tehdään myös ruiskupeittauksia.

Käytössä on 2 kappaletta 20 000 kg nostureita peitattavien kappaleiden käsittelyyn.

Asiakastyytyväisyys

Meille on yrityksenä tärkeää, että asiakkaamme saavat juuri sen mitä tilaavat. Asiakkaan etu on myös meidän etumme ja siksi pyrimme ylittämään odotukset joka kerta. Olemmekin monien asiakkaittemme mukaan luotettava yhteistyökumppani, mikä näkyy vuosikausia jatkuneina alihankinta-asiakkuuksina.

Asiakkaitamme ovat mm. Valmet, Outotec ja Polarmatic.

Liity tyytyväisten asiakkaittemme joukkoon! Soita ja tiedustele alihankintapalvelujamme numerosta 050 569 9513!

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI, NIIN SOITAMME
SINULLE JA KESKUSTELLAAN LISÄÄ

Lähetä tiedustelu tai tarjouspyyntö kätevästi lomakkeella

Odota

Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi? Jätä soittopyyntö, niin autamme sinua!