Metalliteollisuuden
alihankinta

Arvostatko metallitöissä nopeutta, korkeaa laatua ja tarkkuutta? Meiltä tämä onnistuu! Kröger Worksillä on vuosikymmenten kokemus konepajatoiminnasta, ja meitä on kuvattu luotettavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi.

Teemme metallitöiden kokonaistoimituksia ja sopimusvalmistusta alihankintana teollisuuden tarpeisiin, mutta myös muille toimialoille. Laaja-alaisen osaamisemme ansiosta meiltä onnistuvat myös kaikkein vaativimmat metallityöt. Tyypillisesti alihankintana tehtävä kokonaistoimituksemme etenee seuraavasti: Kokonaistoimituksiin voidaan sisällyttää myös suunnittelu- sekä kuljetuspalvelut. Palvelupakettimme on nopea, varma ja joustava tapa hankkia metallityöt yhdeltä luukulta.

Teknologia

Parhaat teknologiset ratkaisut takaavat Kröger Worksin tinkimättömän työn laadun. Moderni laitekantamme ja ensiluokkaiset tuotantotilamme mahdollistavat kustannustehokkaat ja nopeat metallituotteiden toimitukset.

Konepajan uudet toimitilat

Konepajamme muutti keväällä 2022 uusiin tiloihin Laukaan Leppävedelle. 2500 m2:n kokoisissa tuotantotiloissamme nostokapasiteetti on 2 x 10 000 kg ja koukkukorkeus 7 m. Nykyaikaisissa tiloissa voimme toteuttaa isompia kokonaisuuksia, myös kappaleiden läpimenoaika on pienentynyt huomattavasti. Pintakäsittelylaitos toimii edelleen Jyväskylän Savelassa.

Laserleikkauslaitteisto

Bystronic ByStar Fiber 4020 on 6 kW kuituleikkuri, jonka leikkausala on 2 000 mm x 4 000 mm. Leikattavan levyn maksimipaksuudet: teräs 15 mm, RST / HST 25 mm, alumiini 20 mm, messinki 10 mm ja kupari 10 mm.

Särmäyspuristimet

Bystronic Beyeler 650 X 7200 ja Bystronic Xpert80 -särmäyspuristimissa on taivutusvoimaa 650 tonniin saakka, ja taivutuspituus ulottuu 7 200 millimetriin. Meillä on laaja valikoima särmäystyökaluja, ja myös pienempien ja ohuempien kappaleiden särmäys onnistuu optimaalisen laitevalikoiman ansiosta nopeasti ja tehokkaasti.

Laserhitsauslaitteisto

BALLIU LCF 15000 -laserhitsauslaitteistolla voidaan läpihitsata 0,5 mm – 10 mm levyvahvuuksia ilman lisäainetta. Sen avulla voidaan tehdä MIG/MAG-hitsauksen lisäksi myös hybridihitsausta.

Hitsauslaitteet

Perinteiset hitsaukset toteutetaan moderneilla TIG- ja MIG/MAG-hitsauslaitteilla.

Peittauslaitos

Kröger Worksin pintakäsittelylaitoksella voidaan tehdä ruostumattomien ja haponkestävien terästen allaspeittaus 115 m3:n kokoisessa peittausaltaassa. Laitoksessa tehdään myös ruiskupeittauksia. Peitattavia kappaleita käsitellään kahdella 20 000 kg:n nosturilla.

Asiakastyytyväisyys

Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaamme saavat meiltä juuri sen, mitä he ovat tilanneet. Asiakkaan etu on myös meidän etumme. Siksi haluamme ylittää asiakkaiden odotukset joka kerta. Meitä on kuvattu luotettavaksi ja joustavaksi yhteistyökumppaniksi, ja olemme kiitollisia siitä, että monet asiakassuhteemme ovat jatkuneet jo vuosikymmeniä.

Miten voimme palvella teitä? Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää. 

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Kysy lisää tai pyydä tarjous soittamalla tai sähköpostitse.