Valikko Sulje

Laserleikkaus

Keski-Suomen pikatoimitukset jopa päivässä

Laserleikkaus on nopein, tarkin ja kustannustehokkain tapa valmistaa metallileikkeitä. Oli tarpeenasi sitten erilaiset teräsleikkeet, ruostumattoman teräksen laserleikkaus tai mittatarkat alumiini-, messinki- tai kuparileikkeet – soita heti ja kysy lisää toimituksistamme!

Metallin laserleikkaus on nopeaa! Yksittäisiä leikkeitä on mahdollista tehdä jopa tunneissa – lähetä kuvat sähköpostiimme ja toimitamme valmiit teräsleikkeet sinulle saman päivän aikana. Soita ja kysy tämän hetkistä laserleikkeiden toimitusaikaa!

Laserleikkauslaitteisto

Laserleikkaus-
laitteisto

Rautatyö Kröger luotettava laserleikkeiden toimittaja. Bystronicin suurtehokuitulaserilla mahdollistetaan laserleikkeiden kustannustehokas ja nopea leikkaus sarjoina tai yksittäiskappaleina erilaisista teräslaaduista.

Bystronic ByStar Fiber 4020 6 kW

  • Laserlähde: kuitu
  • Teho: 6kW
  • Leikkausala: 2000 mm x 4000 mm
  • Leikattavan levyn maksimipaksuudet: teräs 20 mm, RST / HST 30 mm, alumiini 30 mm, messinki 15 mm, kupari 12 mm.

Laserleikkaus kokonaistoimituksiin

Tarvitsetko teräsleikkeitä valmistavan teollisuuden tarpeisiin? Leikkeiden jatkojalostus on kustannustehokkainta tehdä saman katon alla, jolloin koko paketti saadaan valmistettua logistiikan kannalta järkevästi.

Moderneilla laitteilla tehtävä nopea laserleikkaus on osa Rautatyö Krögerin kokonaistoimituksia, joihin voidaan sisällyttää tarvittaessa teräsleikkeiden särmäys, laserhitsaus, hitsaus sekä pintakäsittely.

Kysy lisää tai pyydä tarjous

Lähetä tiedustelu tai tarjouspyyntö kätevästi lomakkeella

Odota

Etkö löytänyt sivuiltamme etsimääsi? Jätä soittopyyntö, niin autamme sinua!