Underleverans
inom metallindustrin

Uppskattar du snabbhet, hög kvalitet och precision inom metallarbete? Vi har dig täckt! Med årtiondens erfarenhet av maskinverkstadsoperationer har Kröger Works beskrivits som en pålitlig och flexibel partner.

Vi utför totalleveranser av metallarbeten och tillverkning på entreprenad för industriella behov, men även för andra branscher. Tack vare vår breda kompetens klarar vi också av de mest krävande metallarbetena. Vanligtvis följer vår totalleverans på entreprenad följande process:

Totalleveranser kan även inkludera design- och transporttjänster. Vår servicepaket är ett snabbt, pålitligt och flexibelt sätt att få metallarbeten från en enda källa.

Teknologi

De bästa teknologiska lösningarna säkerställer Kröger Works kompromisslösa kvalitet i arbetet. Vår moderna utrustning och förstklassiga produktionsanläggningar möjliggör kostnadseffektiva och snabba leveranser av metallprodukter.

Maskinverkstadens nya lokaler

Vår maskinverkstad flyttade till nya lokaler i Leppävesi, Laukaa, våren 2022. I våra 2500 m2 produktionslokaler är lyftkapaciteten 2 x 10 000 kg, med en krokshöjd på 7 m. I våra moderna lokaler kan vi hantera större projekt, och ledtiden för komponenter har minskat avsevärt. Ytanläggningsanläggningen fortsätter att vara i drift i Savela, Jyväskylä.

Laserutrustning för skärning

Bystronic ByStar Fiber 4020 är en 6 kW fiberlaser-skärmaskin med ett skärningsområde på 2000 mm x 4000 mm. Maximala tjocklekar för skärmaterial är: stål 15 mm, rostfritt stål/syraresistent stål 25 mm, aluminium 20 mm, mässing 10 mm och koppar 10 mm.

Pressar för stämpling

Bystronic Beyeler 650 X 7200 och Bystronic Xpert80-stämplingspressarna har bockkrafter upp till 650 ton, med bocklängder som sträcker sig till 7 200 millimeter. Vi har ett brett utbud av stämplingsverktyg, och bockning av mindre och tunnare delar är också möjlig snabbt och effektivt tack vare det optimala utrustningsvalet.

Laser­svetsutrustning

Med BALLIU LCF 15000 laser­svetsutrustningen kan tjocklekar från 0,5 mm till 10 mm helt genomträngas utan ytterligare fyllningsmaterial. Utöver MIG/MAG-svetsning möjliggör den också hybrid­svetsning.

Svetsutrustning

Traditionell svetsning utförs med modern TIG- och MIG/MAG-svetsutrustning.

Betningsanläggning

På Kröger Works ytbehandlingsanläggning kan poolbetnings av rostfritt och syraresistent stål utföras i en 115 m3 betningspool. Anläggningen utför också spraybetnings. Delar som ska bejtnas hanteras med två 20 000 kg kranar.

Kundnöjdhet

Det är särskilt viktigt för oss att våra kunder får exakt det de har beställt från oss. Våra kunders intressen är också våra egna. Därför strävar vi efter att överträffa våra kunders förväntningar varje gång. Vi har beskrivits som en pålitlig och flexibel partner, och vi är tacksamma att många av våra kundrelationer har varat i årtionden.

Hur kan vi hjälpa dig? Kontakta oss så diskuterar vi vidare.

Fråga efter mer information eller begär en offert

Be om mer information eller begär en offert genom att ringa eller mejla oss.